Geniet van gratis verzending op al je bestellingen! 

Belprinto Sample BoxSample Box | 24-10-2023

Bestel onze gratis Belprinto Sample Box en ontdek met al je zintuigen verschillende stalen van onze premium papiersoorten en afwerkingen. Laat je inspireren en maak de beste papierkeuze voor jouw concept. 

Patrick Stevens, Belprinto klant
De sample box is onmisbaar in het kiezen van de juiste papiersoort. Het maakt de keuze heel eenvoudig aangezien je alle verschillende papiersoorten kan bekijken en voelen.

Wat zit erin

88 Papiersoorten
Van het meest eenvoudige tot het meest luxueuze. De Sample Box omvat alle mogelijke papiertypes in verschillende grammages. Zo kan jij de papiersoort selecteren die je het meest geschikt vindt voor het product dat je wilt bestellen. 
Brochure
In een notendop stellen we Belprinto, het online printplatform van drukkerij Graphius aan je voor. Ontdek onze sterktemakers en kies voor premium kwaliteitsdrukwerk waarmee je kan imponeren. Print to impress. 

Afwerkingsmogelijkheden
Naast de papiersoorten, introduceren wij ook onze populairste afwerkingsmogelijkheden. Een overzichtelijke legende maakt je wegwijs in alle mogelijke combinaties. ​Ervaar hoe wij 'met oog voor detail' omzetten in de praktijk.