Geniet van gratis verzending op al je bestellingen! 

Geboortekaartjes die je doen smeltenKaarten | 13-04-2019

Om je prille gezinsgeluk wereldkundig te maken, is een geboortekaartje jouw spreekwoordelijke tamtam om dit te doen. Een origineel ontwerp met een herkenbare persoonlijke touch is de eerste stap. De geboortekaarten drukken is de volgende.

Om je ontwerp helemaal tot zijn recht te laten komen, kies je bij Belprinto zelf de papiersoort en de afwerking zodat het kaartje helemaal af is zoals jij het wilt. Kies je voor een luxepapiersoort of wil je liever een aangepast formaat? Een eenzijdige of tweezijdige bedrukking of verkies je een kaartje met een vouw?

Tijdens het bestelproces doorloop je tijdens de verschillende stappen alle mogelijke afwerkingen om van je geboortekaartje een ‘pièce unique’ te maken, net zoals je baby. Belprinto drukt je geboortekaartjes volledig naar jouw smaak, stijl en in de gewenste oplage.

Bestel meteen ook de bijpassende enveloppes bij Belprinto en wist je dat wij zelfs kunnen instaan voor de bedeling van jouw geboortekaartjes? Bekijk onze verschillende bedelings- en distributiemogelijkheden en geef alles in handen van Belprinto zodat jij zorgeloos kan genieten van je gezinnetje.